tisdag 1 juni 2010

Inte uppfyllda förväntningar..

Kom sent till pumpen då trafiken var överj-vlig, då hade jag ändå åkt lite tidigare..kommer in i salen, där står en kille, modell större, ser snäll ut..men ack, det levde han inte upp till...riktigt militärisk stil och mycket "fel" .

Visst, man kan utföra en rörelse på mindre bra eller skadligt sätt och på ett mer korrekt eller effektivt sätt..men att skrika till deltagarna att de gör fel är knappast ett effektivt sätt att nå fram med sitt budskap..uppe på det hade han ändrat korreografin och lagt in mycket statisk träning och tom ändrat övningar. Den statiska träningen fick jag mest kramp av, många muskler som fick sin syretillförsel helt strypt..Han var fram till en kund och försökte trycka ihop hennes armbågar trots att hon sa nej flera ggr och sa att hon inte kunde (hon har roliga op. med skruvar inopade). Hela tiden skrikandes att hon gjorde fel fel fel och att han var tränaren..vet inte, men det kändes allt annat än upplyftande.

Synd att personligheten inte matchade utseendet..och att han hade noll ödmjukhet i sin roll som instruktör..jag lärde mig mycket idag!

Inga kommentarer: