tisdag 9 juli 2013

My är Oxe

Alltså, det här med stjärntecken..det är inte direkt någon vetenskap..men jag hade fått för mig att oxens tecken började först den 21a april, men tydligen inte..det stämmer mycket bättre med mys personlighet också att vara oxe;)
"Stjärntecknet Oxen är en jordnära och trygg personlighet. Oxar tycker om planering och funderar gärna en stund på nästa steg. De är envisa och fokuserade, sätter upp mål och försöker hitta den smartaste vägen att ta sig dit.

Oxar är förtjusta i avkoppling och njutning. De älskar mat, musik, konst, naturen. Dock kan de ibland värdesätta saker framför människor eftersom oxar är väldigt materiella. Oxar tycker om det som är vackert men de har ofta också ett intresse och sinne för ekonomi.

En oxe trampar gärna på i gamla hjulspår och kan ha lite svårt för att testa nya saker. De vill gärna tänka igenom eventuella förändringar men ofta vill de helst inte ha några förändringar alls. De är nöjda av sig och deras liv måste inte befinna sig i konstant rörelse.

Trots att oxen kan ge ett väldigt lugnt och snällt intryck så kan de bli otroligt arga när de verkligen har anledning till det. De är inte den typen som plötsligt blir arg utan orsak och blir de arga så ska man ta det på fullaste allvar. Oxar kan dessutom vara ganska långsinta"

Eller

"Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Allt du tar dig för sker stillsamt, metodiskt och väl genomtänkt. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar. Oxen är känd för sin starka vilja, lojalitet och pålitlighet.Du är öm, tillgiven och kärleksfull mot dem du älskar. Till barn och djur har du ett särskilt gott hjärta. Du är som en varm, trygg björn att hålla om och lita på då det blåser upp."


Inga kommentarer: